» Noutati

» Evenimente

» Produse
CATALOG SCOLI
Control acces
PONTAJ integrat cu CCTV
Interfon
Interfon cu 2 unitati centrale
Videofon pentru apartamente
Yale hotel
Hotel Online
YALE electromecanice pentru USI DE APARTAMENT, BIROU
 
» Download
»Certificari
Sistem integrat de management
Licenta de functionare
RESEL este una din putinele firme din Romania agrementata sa produca sisteme de securitate
SecureNote
Sistem de acces si catalog electronic scoli

Prezentare catalog electronic
Manual utilizare profesori.pdf


Solutia completa de PONTAJ si NOTARE pentru elevi este fabricata de firma noastra in Romania, se poate dezvolta conform unor necesitati ulterioare si se poate integra in orice aplicatie romaneasca de CATALOAGE on-line.
CADRELE DIDACTICE au acces permanent la situatiile cu prezenta si notele in scoala si in salile de clasa.
MINIMAL, sistemul este format din 2 cititoare PROXA-01EM 485, 1 modul APROX-EM USB/485, 1 sursa de alimentare SA PROX-01, yala, carduri, taguri, la cel mai mic pret din ROMANIA. Software-ul nostru de VERIFICARE a PREZENTEI ELEVILOR SecureProx-03.S permite introducere/stergere elevi in baza de date, gestionare acces, rapoarte cu elevi prezenti, intirziati, absenti.

Software-ul SecureNoteProx-03.S genereaza rapoarte zilnice, saptamanale, lunare sau anuale despre prezenta si notele elevilor la ore care se pot edita si lista in forma solicitata de Inspectoratul Scolar sau Ministerul Invatamantului.

Functionare:

Sistemul software este organizat in ferestre de program care se succed intuitiv si permit obtinerea unor rapoarte utile referitoare la activitate elevilor dintr-o scoala, individual sau pe clase de studiu.

Sistemul permite vizualizarea a 5 tipuri de rapoarte la care se pot aplica diverse criterii de filtrare. Cele 5 tipuri de rapoarte sunt urmatoarele:

  1. Persoane care au carduri de acces - afiseaza un raport continand toate persoanele (elevi, profesori, personal auxiliar) care au carduri de acces care satisfac conditiile selectate in zona Criterii a ferestrei si care sunt ordonate fie dupa nume sau numar legitimatie.
  2. Lista persoanelor intarziate - afiseaza un raport cu persoanele intarziate fata de orarul stabilit intr-un meniu "Inregistrari>Orare" cu o perioada mai mare decat intarzierea maxima stabilita in meniul "Setari>Intarziere Maxima".
  3. Lista persoanelor absente - afiseaza un raport cu persoanele absente fata de orarul stabilit in meniul "Inregistrari>Orare".
  4. Lista persoanelor care au plecat mai devreme - afiseaza un raport cu persoanele care au plecat mai devreme fata de orarul stabilit in meniul "Inregistrari>Orare" cu o perioada mai mare decat intarzierea maxima stabilita in "Setari>Intarziere Maxima".
  5. Inregistrari care indeplinesc conditiile - afiseaza un raport care contine inregistrarile care satisfac conditiile selectate in zona Criterii a ferestrei.

La apasarea butonului Vizualizare (click cu mouse-ul) se va afisa o fereastra continand raportul selectat. Acest raport poate fi salvat pe Hard Disk sau/si listat la o imprimanta.


Avantaje:

  1. PARINTII vor putea primi informatia despre ABSENTA copilului de la scoala, in timp real, la inceputul fiecarei ore de clasa, prin e-mail, SMS sau apel telefonic
  2. Asigura un control strict al accesului in perimetrul protejat (scoala, cancelarie, birouri);
  3. Permite cadrelor didactice sa detina o situatie actualizata (in timp real) a intrarilor/iesirilor tuturor elevilor;
  4. Permite cadrelor didactice sa detina o situatie actualizata (in timp real) a elevilor intarziati la ore;
  5. Permite cadrelor didactice sa detina o situatie actualizata (in timp real) a elevilor absenti;
  6. Folosind datele memorate in Baza de Date cadrele didactice si parintii pot obtine foile de prezenta defalcate pe un individ si/sau clasa, pe ore si zone.
  7. Evenimentele de intrare/iesire au atasate filme, astfel incat se pot identifica elevii si angajatii care dau card-ul altor persoane, neautorizate, pentru a patrunde in perimetre protejate, sau "colegii" care ponteaza fraudulos mai multi elevi.
  8. Sistemul se poate instala folosind retele ETHERNET deja existente. Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare si cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
  9. Nu este necesara o conexiune fizica intre cititoarele de proximitate si DVR-uri. Sincronizarea si redarea filmelor asociate cu evenimentele produse la cititoare se face de catre software-ul de gestionare acces si pontaj SecureProx V3_S fara a utiliza conexiuni hardware suplimentare (cabluri sau dispozitive auxiliare). Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare si cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
  10. Toate inregistrarile video sunt pastrate si preluate direct din memoria interna a DVR-urilor. Aceste filme se vizualizeaza (redau) direct din memoria interna a DVR-urilor prin conexiunea ETHERNET, cu ajutorul software-ului de gestionare acces si pontaj SecureProx V3_S. In acest mod, nu se incarca SERVER-ul cu informatiile video care pot ocupa un spatiu semnificativ din memoria acestuia.
Sistemul este format din:

  • calculatoare tip PC pe care ruleaza software-uri SERVER sau CLIENT;
  • cititoare de carduri de proximitate PROXA-01 cu interfata RS485, produse de RESEL;
  • DVR-uri dotate cu conector ETHERNET si HDD propriu; camere de supraveghere video;
  • modul de conversie APROX USB/RS485 cu cititor de carduri inclus pentru adaugare/stergere carduri la cititoarele de proximitate din sistem; are si o interfata RS485;
  • module ETH/RS485 pentru conectarea unor puncte de lucru la distanta - prin INTERNET, sau locatii in interiorul unei firme, mai departate de PC-ul central - printr-un LAN existent;
  • carduri sau taguri de proximitate;
  • program SecureProx V3_S de preluare si stocare a informatiilor de la cititoarele de proximitate si sincronizare a informatiilor inregistrate de DVR-urile si camerele video asociate.
Numarul maxim de camere (indiferent de DVR-urile la care sunt conectate) ce pot fi integrate in sistemul de control acces este de 16 buc. Integrarea unui numar mai mare de camere de luat vederi se face pe baza de comanda speciala.

Evenimentele au asociate filme de 30 secunde: 15 sec. inainte de producerea evenimentului si 15 sec dupa producerea evenimentului .

Filmul se poate vizualiza dand dublu clic pe evenimentul respectiv.

In aceiasi fereastra cu filmul exista un buton "Imagine martor". Prin apasarea butonului "Imagine martor" (click cu mouse-ul) apare pe ecran poza elevului sau angajatului al carui eveniment este analizat. Aceasta poza se poate muta in apropierea de cadrului de film si comparata cu persoana care a produs evenimentul. Vezi si imaginea de mai jos.

Comanda Pontaj>Lista intarzieri determina deschiderea unei ferestre in care se va putea vizualiza lista cu persoanele intarziate asociate clasei curente pe ziua aleasa. Vizualizarea si eventual printarea listei se face apasand butonul Vizualizare iar apoi Listare.

Calculul efectiv al FOII DE PREZENTA se face din fereastra principala PONTAJ: se va alege clasa pentru care se doreste calculul foii de pontaj, se alege o perioada (zi, luna, an) apoi se apasa butonul Calculeaza si se poate cere Listarea FOII DE PREZENTA .

In partea stanga jos a ferestrei exista 2 butoane: PONTAJ CITITOARE si PONTAJ UTILIZATOR. In tabelul PONTAJ CITITOARE vor fi afisate intrarile si iesirile conform datelor provenite de la cititoarele de proximitate. Aceste date nu vor putea fi modificate de nici un utilizator, ci doar vizualizate. In tabelul PONTAJ UTILIZATOR va fi afisata foaia de prezenta conform datelor de la cititoare. Aceste date pot fi modificate, astfel incat utilizatorul programului sa poata opera modificari (adaugari, stergeri, editari ale evenimentelor) conform adeverintelor, concediilor medicale, pentru a putea realiza un calcul exact al foii de prezenta. Pentru a opera modificari la pontajul unui elev sau angajat trebuie sa dati dublu click pe casuta din dreptul orelor normale si zilei in care doriti sa faceti modificarea.

Manual PONTAJ SCOLI CU CCTV
© RESEL 2008 - Toate drepturile rezervate                             LOGIN